Foredrag og kurs om Creative Commons

Leter du etter noen som kan holde foredrag, eller arrangere et kurs eller en workshop om Creative Commons? Under finner du navn på personer som har sagt seg villig til å bli kontaktet om dette. Ta kontakt med vedkommende direkte for å gjøre en avtale.
  • Jobber til daglig som teknisk leder for Nasjonal digital læringsarena og er som privatperson aktiv i debatten knyttet til det åpne og frie internett, personvern og overvåkning, Creative commons og andre teknologirelaterte spørsmål. De siste årene mest knyttet til åpne digitale læringsressurser og fri programvare. 

    Etter at Friprogsenteret ble lagt ned i 2014 har jeg drevet nettstedet... more

  • Forfatter og kreativ fyr. Jeg lager bilder med tekst, korte videoer, skriver bøker og produserer både vanlige og eBøker for andre. Har arbeidet med Internetteknologi og nye media i over tyve år.
  • Learning technology and OER enthusiast at Oslo and Akershus University College of Applied Sciences (HiOA) Twitter: @tore

  • Redaktør for dette nettstedet. Kan holde foredrag med innføring i Creative Commons, særlig rettet inn mot utgivere, produsenter og designere som ønsker å bruke verk med en Creative Commons-lisens i egne produksjoner. Jeg er lettere å spørre dersom kurset, etc. skjer i Oslo-området.